Om mig

Ibland behöver vår själ extra guidning för att få oss att inse vårt högre syfte här i livet.

Foto: Enrique Palmkvist

Varmt Välkomna till min sida. Till mig kan du komma för att få privat medial vägledning, du kan även boka workshops samt seanser för 6-8 personer. Ibland känner vi att livet står stilla, eller vi är osäkra över val i livet eller vilken väg vi ska gå. Just i dessa stunder kan det kännas välbehövligt att få lite guidning och bekräftelse på vad du själv innerst inne ibland är medveten om fast kanske på en djupare undermedveten nivå.

Jag bor i Stockholm och är certifierat medium (2015) från Akademin, Academy for Inner Potential. Mina lärare där var Vendela Cederholm och Lottie Wahlin. För mig är det viktigt att ständigt utvecklas med mitt mediumskap och därför vidareutbildar jag mig kontinuerligt på Arthur Findlay College (AFC) i England och studerar även andra kurser inom det mediala. Dessutom så har jag läst kurser som används vid stresshantering och psykisk ohälsa såsom ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och Access Bars som handlar om de föreställningar vi kan ha som begränsar oss i livet.


Inom hälsoområdet har jag arbetat med Rawfood och projektledning av hälsoföreläsningar. I och med min vistelse på Hippocrates hälsocenter i Florida (här är en artikel jag skrev efter min resa) och genomförandet av Life Transformation Program så har jag lärt mig mycket inom levande föda och jag har även gått en PT-utbildning hos Ylab.


Förslag på olika samarbeten inom det mediala, hälsa och välbefinnande på alla plan mottages gärna.